<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=5737417&amp;fmt=gif">

Anders Vedal

Seniorutvikler og systemarkitekt

Anders Vedal - LinkedIn
 

Anders vil gjerne bli kjent med deg

Anders er en herlig mann både på jobb og privat. Privatlivet skal han få ha i fred men, som utvikler vil han gjerne bli kjent med andre som brenner for utvikling og arkitektur. 

Anders har erfaring og kunnskap om så mangt. Om det gjelder deg også så har dere nok mye å prate om. Anders er god på blant annet:

  • Systemutvikling
  • Arkitektur
  • Integrasjoner
  • Sikkerhet
  • Azure Cloud

Anders er en fyr som ikke stopper opp fordi han ikke kan noe. Han ønsker å tilby riktig og god kode og er derfor i konstant læring. Det betyr også at han holder seg faglig meget godt oppdatert. 

I XLENT har Anders flere hatter som gir han mulighet til å både utvikle programvare, som han er veldig god til, og samtidig utvikle seg som systemarkitekt.

For å bli enda bedre innen sitt fagfelt jobber han mye sammen med andre kolleger. Alle er gode sparringspartnere og vil gjerne utvide gruppen sin.

 

xlent001-smaller

 

Et par kjappe spørsmål til Anders:

Hva liker du best med å være utvikler?

Muligheten til å løse avanserte problemstillinger på en fornuftig og effektiv måte. Gjerne ved å se et helhetsbilde. Hva er verdien av det jeg lager. 

Hvordan ser er en vanlig dag ut for deg?

En dag er ganske blandet. Jeg bruker mye tid i kundens systemer for å forstå og forbedre disse.    

Sitter du mye ute hos kunde?

Ikke mye hos kunde akkurat nå - men det hender en dag eller to i uka. Jeg synes det er en fordel å sitte hos kunde da blir det bedre dialog og samarbeid. 

 

Gruppe1_justert

 

Hvordan gjør du andre gode?

Hjelper dem med det de trenger. Prøver å ikke bare si at dette er svaret, men inspirerer til å komme frem til svar selv.

Hva ønsker du å få fra andre du jobber med?

Flinke kolleger som kan hjelpe meg når jeg har behov for det, som jeg kan sparre med og  sammen lage bedre løsninger. Det kan være alt fra små kodelinjer til store spørsmål om infrastruktur og arkitektur.

Hva er dine interesser - hobbyer

Jeg er litt nerdete og har interesse for omtrent alt av nerde- og gamingkultur. Alt fra brettspill, rollespill, pc-spill, serier og filmer.

 

Lyst til å bli enda bedre kjent med Anders?

Du har muligheten. Ring oss på 22 60 70 70 eller send oss en liten beskjed i skjemaet under. 

Anders V. med telefon-1

Anders på LinkedIn

Anders Vedal - Seniorutvikler og systemarkitekt