Anders Vedal

Seniorutvikler og systemarkitekt

Anders Vedal - Seniorutvikler og systemarkitekt - XLENT Oslo
 

Bli kjent med Anders 

Anders er en herlig mann både på jobb og privat. Privatlivet skal han få ha i fred men han deler gjerne litt om seg selv med deg her.

 

Anders har erfaring og kunnskap om så mangt. Han jobber mye med systemutvikling og arkitektur. Anders er en fyr som ikke stopper opp fordi han ikke kan noe. Han ønsker å tilby riktig og god kode og er derfor i konstant læring. Det betyr også at han holder seg godt oppdatert faglig. 

 

I XLENT har Anders flere hatter som gir han mulighet til å både utvikle programvare, som han er veldig god til, og samtidig utvikle seg som systemarkitekt.

 

For å bli enda bedre innen sitt fagfelt jobber han mye sammen med andre kolleger. Alle er gode sparringspartnere og de jobber mye sammen.

 

xlent001-smaller

 

Det beste Anders vet ved å være utvikler er muligheten til å løse avanserte problemstillinger på en fornuftig og effektiv måte. Gjerne ved å se et helhetsbilde, og spørre seg selv, hva er verdien av det jeg lager? 

 

En arbeidsdag for Anders er ganske blandet. Han  bruker mye tid i kundens systemer for å forstå og forbedre disse.  Han liker å sitte ute hos kunde, og  synes det er en fordel fordi det gir bedre dialog og samarbeid. 

 

Gruppe1_justert

 

Anders liker å jobbe med andre mennesker og lever med et livsmotto at han vil gjøre andre gode. Det gjør han ved å hjelpe dem med det de trenger. Prøver å ikke bare si at dette er svaret, men inspirerer dem til å komme frem til svar selv.

 

Det er også viktig for Anders å ha flinke kolleger som kan bidra og hjelpe han når han har behov for det. Han liker å sparre med andre og på den måten i sammen lage bedre løsninger. Det kan være alt fra små kodelinjer til store spørsmål om infrastruktur og arkitektur.

 

Fun fact om Anders er at han ganske nerdete av seg og har interesse for omtrent alt av nerde- og "gamingkultur". Alt fra brettspill, rollespill, pc-spill, serier og filmer.

Anders Vedal fra XLEN Oslo på telefon

Anders på LinkedIn