Andreas Lundgren

Senior systemutvikler

Andreas Lundgren
 

Denne unge mannen står ikke med hammeren og er sur selv om han vokste opp på et sted som kunne gi assosiasjoner til nettopp dette, Surahammar kommune, i Sverige. I dag bor han på Ski, utenfor Oslo, sammen med sin norske samboer, datter og masse familie i nærområdet.

 

Andreas har studert system-vitenskap i Sverige. Han jobber som utvikler og er en erfaren .NET programmerer og "team lead". Han har jobbet både som konsulent, utvikler og CTO.

 

Andreas er en person som tar ansvar og liker å ha kontroll. I magen bor det en liten entreprenør og han er ikke fremmed for en dag å starte sitt eget firma.

 

Andreas er glad i gjøre mange ting på fritiden sin. Akkurat nå er det hans lille datter som står i sentrum, men når han har mulighet, sier han ikke nei til en fisketur eller en runde på golfbanen. Det han fortsatt tar seg tid til er å holde seg oppdatert på finansmarkedet. Han er lidenskapelig opptatt av børs og aksjer, så her kan det være gode råd å hente.

 

Det beste med å være utvikler synes Andreas er at du får jobbe med problemløsing. Han liker å jobbe med logiske problem og liker den utfordringen det gir. Å prøve ut nye ting ligger i hans natur og ny teknikk trigger han til å ville lære mer og gjøre ting på nye måter.

 

Andreas er fleksibel og liker å sitte på kontoret til kunder. Han synes miljøbytte kan være både inspirerende og motiverende, og opplever selv at han yter best om han får en god kombinasjon av å sitte hos kunder, men også kunne sparre og utveksle erfaring og kunnskap med andre XLENT konsulenter.

 

Det kuleste han har jobbet med av prosjekter har vært å utvikle en AR (Augmented Reality) applikasjon for et stort internasjonalt selskap. Det var et «fore-front» teknologi prosjekt og var veldig spennende å være med å utvikle.

 

Andreas er en god samarbeidspartner. Han liker å være behjelpelig og er god til å lese andre. Han synes det er viktig å hjelpe med det han selv kan men også la andre få skinne. Han liker at folk har innspill, tar ansvar og utfører det de er enige om.

 

Når det gjelder en liten kuriositet så kan det være verdt å nevne at Andreas har tidligere prøvd seg som vokalist i et heavy metal band. Hva bandet heter er fortsatt en godt bevart hemmelighet.

Andreas Lundgren i parken

Andreas på LinkedIn