Dynamics

Dynamics-konsulenter 

Vi søker Dynamics-konsulenter til vårt Customer Engagement Team

 

Til vårt satsing innenfor Customer Engagement, ser vi etter dyktige folk fra flere områder, hvor sterk IT-interesse, proaktiv innstilling og sterk bidragsånd er nøkkelfaktorer.

Som Dynamics-konsulent vil du bli en del av vårt voksende Customer Engagement Team, og der du sammen med resten av teamet vil være ansvarlig for å bistå våre kunder i veiledning, implementering og tilpasning av tjenester innenfor Microsoft Dynamics 365 CRM og Power BI Platform. Som konsulent vil du også få en unik mulighet til å være involvert i oppbygging av selskapet og bidra til å sette ditt preg på organisasjonens retning, vekst og utvikling.

Customer Engagement omfatter de prosesser som retter seg mot salg, kundeservice og markedsføring for å skape og opprettholde gode og langvarige relasjoner mot eksisterende og potensielle kunder. Som konsulent vil du bistå kundene i deres digitale og strategiske reise for å hjelpe dem booste deres salgstall, kundetilfredshet, lojalitet og omdømme i markedet.

Du vil jobbe tildels teknisk med implementering og konfigurasjon, og dine kompetanseområder vil være blant annet:

 • Dynamics 365 Customer Engagement / CRM (Sales, Customer Service, Marketing, Field Service)
 • Power Platform
 • Power BI

Rollen krever en selvdrevet og proaktiv person som evner å jobbe strategisk mot ulike kundegrupper og innenfor ulike teknologiske områder. Du må brenne for gode kundeopplevelser, modernisering av forretningsprosesser og smidige salgs- og markedsløsninger. Som person må du evne å forklare og visualisere tekniske løsninger på en god måte, være opptatt av å levere god kvalitet og sikre løsninger, samt å skape gode relasjoner til kunder og teammedlemmer.

 

Dine kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning innenfor informatikk, data eller kommunikasjonsteknologi - langvarig relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.
 • Erfaring med Dynamics 365 Customer Engagement / CRM eller Power Platform
 • Relevant erfaring med og god forståelse for forretningssystemer – salg, kundeservice, markedsføring, etc.
 • Du motiveres av stort ansvar og autonomi, og trives med å få ting til å skje og skape gode resultater i samarbeid med andre

 

VI KAN TILBY

 • Fast stilling i et nyoppstartet selskap med stort vekstpotensiale
 • Utfordrende og varierte oppgaver i et faglig sterkt miljø
 • Faglig utvikling, kurs og sertifiseringer
 • Partnermodell som innebærer eierskap i selskapet, i tillegg til gode lønns- og forsikringsvilkår. 
 • En unik mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag og å bidra til sette kurs i et nyoppstartet selskap

 

VÅR JOBB ER Å SØRGE FOR AT DU TRIVES!

Derfor lover vi deg at du ikke vil stå stille faglig, at du får de beste folkene rundt deg, at du får jobbe med samfunnsnyttige og meningsfulle prosjekter basert på fremtidsrettet teknologi.

I tillegg lover vi at du får tid til å utvikle deg videre faglig gjennom fagdager, konferanser og kurs. Et supert, mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø med mange møteplasser både på og utenfor jobb.

Vi tilbyr en kultur som er preget av stor takhøyde, åpenhet, humor, ambisjoner, nysgjerrighet og et ønske om å utgjøre en forskjell.

Det beste med å jobbe i XLENT er menneskene, fleksibiliteten og den positive stemningen! Hos oss er alle konsulenter. Engasjementet, trivselen og utviklingen til våre ansatte er det som gjør oss XLENT!

Send meg gjerne din CV og en kort tekst om hva som motiverer deg, så kan det være at vi er så heldige å få jobbe sammen med deg i fremtiden!

Kristine Hoddevik XLENT

Kontaktopplysninger

kristine.hoddevik@xlent.no
+47 970 01 285

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ålesund - Dynamics

 

550 anledninger til å velge XLENT

#wearexlent er vårt slagord. Når vi ikke jobber i prosjekt så benytter vi anledningen til å gjøre hyggelige ting sammen.

Xlentare_colage_1200