Ålesund_x264-thumb

XLENT etablerer seg i Ålesund

 

XLENT utvider sin virksomhet i Norge og starter opp et selskap i Ålesund. XLENT Ålesund vil ledes av Kristine Stokke Hoddevik som ser frem til å bygge opp selskapet på det sunnmørske markedet.

 

XLENT Ålesund

 

Kristine har flere års erfaring fra IT- og konsulentbransjen og har tidligere jobbet i noen av de største konsulentselskapene i Skandinavia. Nå vil hun benytte sine erfaringer i hjembyen Ålesund, og vil under XLENT-navnet bygge opp selskapet til å bli en tydelig IT-partner på det sunnmørske markedet – med en kultur hvor kunnskap og kvalitet står i fokus og hvor medarbeiderne har en unik mulighet til å være med å påvirke både sin egen og selskapets utvikling.

 

“Det er veldig moro å starte denne reisen i min hjemby, spesielt fordi det foregår mye spennende i næringslivet her. Flere og flere får nå opp øynene for hva Ålesund og Sunnmøre har å by på, og vi i XLENT Ålesund er klare for å hjelpe de sunnmørske bedriftene til å realisere sine mål i tiden fremover. Våre kunder kan forvente seg en tilgjengelig og kvalitetsbevisst leverandør som vil kombinere lokal ekspertise og tilstedeværelse, med den omfattende kunnskapsbredden som finnes i XLENT-konsernet. På denne måten vil vi bygge gode og langvarige relasjoner med våre kunder, og evne å levere solide og bærekraftige løsninger innenfor det meste av IT og digitalisering.»

 

XLENT Ålesund har som mål å vokse i riktig tempo og med riktig kompetanse, og søker personer som ser verdien i å være med å bygge opp selskapet sammen med Kristine og resten av teamet. Kristine ser først og fremst etter utviklere med noen års erfaring fra IT-bransjen. Hun poengterer derimot at personlige egenskaper, engasjement og vilje til å være med å utvikle selskapet er viktigere enn hvor mange års erfaring man har eller hvilken utdanning man har tatt.

“Akkurat som i IT-bransjen så har XLENT behov for mange ulike typer profiler og roller. Vi oppfordrer både erfarne seniorer og nysgjerrige juniorer til å søke seg til oss, og for oss er personlige egenskaper vel så viktig. Dersom du brenner for IT og digitalisering, og vil være med å skape verdi og å bygge gode løsninger for våre kunder sammen med en engasjert og herlig gjeng – så ta kontakt med meg.»

 

Kontaktopplysninger

kristine.hoddevik@xlent.no
+47 970 01 285

 

 

Quote

Våre kunder kan forvente seg en tilgjengelig og kvalitetsbevisst leverandør som vil kombinere lokal ekspertise og tilstedeværelse, med den omfattende kunnskapsbredden som finnes i XLENT-konsernet.