HubSpot med Xlent Oslo

HubSpot  

Gjør det enkelt!

XLENT er partner med HubSpot og leverer rådgivning og oppsett av HubSpot plattformen. 

HubSpot logo - XLENT Oslo

 

 

HUBSPOT

Hva er HubSpot?

HubSpot er et system for bedrifter som ønsker å samle alle verktøy de bruker for markedsføring, salg og kundeservice i ett og samme system. I kjernen av systemet er det et CRM system som gir fullstendig oversikt over kontakter og organisasjoner og alle aktiviteter ditt firma har med dem.

 

HubSpot er bygd opp for å understøtte "inbound" tankegangen som er en forretningsstrategi som fokuserer på å øke forretningen din ved å ha en hjelpsom og menneskelig tilnærming. Det er en metode for å tiltrekke, engasjere og glede dine kontakter som gir verdi og bygger tillit.

 

Hvorfor HubSpot?

De siste årene har HubSpot blitt en veldig populær plattform å ta i bruk. HubSpot samler alt av kunderelatert data på ett sted sånn at alle avdelinger som har kundekontakt jobber med den samme informasjonen om kunden. Her er det om å lage en sømløs kundereise hvor kunden opplever firma ditt som én leverandør og ikke blir kastet mellom de forskjellige ansvarsområdene.

 

I modellen under kan du se hvor du og ditt firma kanskje bør starte deres reise.


HubSpot - fra u-viten til ambassadør

HubSpot Hub'er

På norsk snakker vi ofte om moduler når vi skal kjøpe verktøy som vi kan sette sammen. I HubSpot sin verden snakker vi om "Hub'er". En "Hub" på engelsk er definert som et effektivt senter for en aktivitet og dette er en meget beskrivende forklaring på nettopp hva HubSpots forskjellige "Hub'er" er. HubSpot består av fire forskjellige Hub'er (eller moduler). Disse er:

 

Marketing Hub
  • Denne "Hub'en" har som mål å hjelpe til med å tiltrekke og engasjere nye kunder ved å lage relevant og personalisert markedsføring.
Sales Hub
  • Denne "Hub'en" hjelper til med å byggen en effektiv prosess for å engasjere potensielle kunder (prospekter) til å bli kunder.

Service Hub
  • Denne "Hub'en" hjelper med å lage bedre kundeopplevelser, legger til rette for selvbetjening og vekst gjennom fornøyde kunder.

CMS Hub (Content Management System)
  • Denne "Hub'en" hjelper deg å lage enkle og funksjonelle nettsider i skyen. Du kan administrere alle dine websider, landingssider og blogg i ett system. Det er enkelt og greit.

Kjøper du tilgang flere "Hub'er" har du én innlogging og ett grensesnitt å forholde deg til som bruker. Det er virkelig en fryd å kunne få se et komplett kundebilde i CRM'en som ligger som en kjerne i hele systemet (og som bare følger med uten kostnad). Det er gull verdt.

HubSpot Partner logo