pointing-at-computer

IT-konsulent

Vi søker konsulent som brenner for gode IT-løsninger

 

XLENT Ålesund startet opp i august 2022 og vi går nå inn en spennende tid hvor vi skal bygge opp selskapet og etablere oss på markedet. For å bidra inn mot oppbyggingen og i de kommende kundeprosjektene så er vi på leting etter flinke folk fra flere områder, hvor sterk IT-interesse, proaktiv innstilling og sterk bidragsånd er nøkkelfaktorer.

Er du utvikler, prosjektleder eller har annen erfaring fra IT-bransjen? Er du interessert i gevinstrealisering, markedsføring eller det å skape gode resultater sammen med andre? Liker du å jobbe prosjektbasert i et miljø hvor ingen dag er lik? Da er vi interessert i å høre fra deg!

Vi kan tilby

Et selskap med ambisjoner og med meget dyktige kolleger som vil ta i mot deg med åpne armer.  Vi har en kultur som er preget av autonomi, engasjement og trivsel.

Vi har en partnermodell som innebærer eierskap i selskapet, i tillegg til gode lønns- og forsikringsvilkår. 

Det beste med å jobbe i XLENT er menneskene, fleksibiliteten og den positive stemningen! Hos oss er alle konsulenter. Engasjementet, trivselen og utviklingen til våre ansatte er det som gjør oss XLENT!

 

Vår jobb er å sørge for at du trives!

Derfor lover vi deg at du ikke vil stå stille faglig, at du får de beste folkene rundt deg, at du får jobbe med samfunnsnyttige og meningsfulle prosjekter basert på fremtidsrettet teknologi.

I tillegg lover vi at du får tid til å utvikle deg videre faglig gjennom fagdager, konferanser og kurs. Et supert, mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø med mange møteplasser både på og utenfor jobb.

Vi tilbyr en kultur som er preget av stor takhøyde, åpenhet, humor, ambisjoner, nysgjerrighet og et ønske om å utgjøre en forskjell.

Husk også at engasjement, lærevilje og ønske om å bidra er viktigere enn hvor mange års erfaring du har eller hva du kan akkurat i dag.

Send meg gjerne din CV og en kort tekst om hva som motiverer deg, så kan det være at vi er så heldige å få jobbe sammen med deg i fremtiden!

Kristine Hoddevik XLENT

Kontaktopplysninger

kristine.hoddevik@xlent.no
+47 970 01 285

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ålesund - IT-konsulent

 

550 anledninger til å velge XLENT

#wearexlent er vårt slagord. Når vi ikke jobber i prosjekt så benytter vi anledningen til å gjøre hyggelige ting sammen.

XLENT collage