<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=5737417&amp;fmt=gif">
Skip to the main content.
Bli en av oss
Bli en av oss

XLENT Ålesund

xlent_aalesund

Vi bygger og rådgir rundt dine digitale tjenester


I XLENT jobber vi tett med våre kunder for å sammen skape de beste løsningene med brukeren i fokus. Vi kan hjelpe deg med systemutvikling, løsningsarkitektur, CRM, digital strategi, marketing automation, nettsider og CMS.

Kontakt oss

 

 

xlent_aalesund

Våre tjenester

Vi består av dyktige systemutviklere og proaktive forretningsspesialister som bygger og rådgir rundt dine digitale tjenester og hjelper deg med dine digitale løft.  

Du finner oss i vakre Ålesund


Midt i vakre Ålesund sentrum finner du XLENT Ålesund! Kontoret ble etablert i 2022 og vi er 5 ansatte som holder til i Parkgata 3A. Sammen med våre kolleger i Xlent Consulting Group er vi totalt 550 ansatte i Norge og Sverige.

 

xlent_aalesund

Du finner oss i vakre Ålesund

Vi er seks ansatte som holder til i Parkgata 3A. Sammen med våre kolleger i Xlent Consulting Group er vi totalt 550 ansatte i Norge og Sverige. I dag finner du oss i Oslo, Ålesund, Trondheim og på 15 lokasjoner i Sverige. 

Kristine Hoddevik
Kristine Stokke Hoddevik

CEO & Partner

Prosjektleder og CRM-spesialist med lang erfaring fra IT- og konsulentbransjen. Brenner for brukervennlige og effektive løsninger som gir stor verdi til både bruker og organisasjon.

Sindre Wollstad
Sindre Wollstad

CTO & Partner

Engasjert og proaktiv systemutvikler med over 14 års erfaring med softwareutvikling og systemarkitektur. Lang erfaring med Microsofts skyplattformer og sterk tilhenger av sikkerhet, kvalitetssikring og best practices.

Katinka Relling Bjørkavåg
Katinka Relling Bjørkavåg

Konsulent & Partner

CRM-spesialist i de ledende skysystemene Hubspot og Microsoft Dynamics. Brenner for å avdekke muligheter, optimalisere forretningsprosesser og skape gevinst hos bedrifter.

alexander
Alexander Dyb

Konsulent & Partner

Erfaren markedskonsulent og frontend-utvikler. Kombinerer teknisk innsikt og strategisk markedsforståelse for å skape gode løsninger og brukeropplevelser.

Øystein Knotten
Øystein Knotten

Konsulent & Partner

Øystein er CRM-spesialist og har bred erfaring innenfor ulike forretningssystemer. Han fokuserer på praktiske løsninger og har spisset kompetanse innenfor Microsoft Dynamics. 

helgi
Helgi Skjortnes

Konsulent & Partner

Helgi er en dyktig, allsidig systemutvikler med stort engasjement og lidenskap for programmering. Han har et bredt spekter av utviklingserfaring.

Ta kontakt for en hyggelig prat


"I XLENT Ålesund har vi kombinert teknisk ekspertise, bransjekunnskap og strategisk rådgivning for å tilby de beste forretningssystemene til bedrifter på Sunnmøre."
 

Kontakt
Kristine Stokke Hoddevik
Kristine Stokke Hoddevik
+47 970 01 285
kristine.hoddevik@xlent.no

Aktuelt