<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=5737417&amp;fmt=gif">
Skip to the main content.
Bli en av oss
Bli en av oss

XLENT Trondheim

XLENT Trondheim

Vi er med fra idé til løsning


Velkommen til XLENT Trondheim, din lokale partner for kreative og innovative digitale løsninger! Vi er et ledende teknologiselskap som er dedikert til å hjelpe bedrifter med å navigere i den stadig skiftende digitale verden og realisere sitt fulle potensiale.

Vårt samarbeid med kunder er basert på tillit og gjensidig forståelse. Vi tar oss tid til å lytte og forstå dine mål, slik at vi kan utvikle skreddersydde strategier og løsninger som passer til din virksomhet.

Enten du er en startup som ønsker å etablere en sterk digital tilstedeværelse, eller en etablert bedrift som ønsker å forbedre eksisterende systemer, kan XLENT Trondheim hjelpe deg med å nå dine mål. Vi er stolte av å være en pålitelig teknologipartner som legger stor vekt på kvalitet, pålitelighet og nyskapning.

 

Kontakt
Rune Bostad - XLENT Trondheim
Rune Bostad
+47 957 46 902
rune.bostad@xlent.no

Våre fagområder


XLENTt Trondheim består av erfarne fagfolk og eksperter som skaper skreddersydde løsninger til dine unike behov. Enten det er utvikling av webapplikasjoner, mobilapper, skybaserte løsninger eller digital markedsføring, vil vi sammen jobbe for at virksomheten din kommer til nye høyder.

Anders og Andreas med skjerm, xlent_miljø_D01A7376b_001

Aktuelt 

Vi jobber her

Jan Petter Hoel
Jan Petter Hoel

Daglig leder

Anne Rønning
Anne Rønning

COO

Svein Aandahl
Svein Aandahl

Løsningsarkitekt

Håkon Nordli
Håkon Nordli

Senior systemarkitekt

Kristoffer Noring
Kristoffer Noring

Senior løsningsarkitekt