Kristoffer Noring

Senior løsningsarkitekt

Kristoffer Noring - XLENT Oslo
 

På en fredfull og vakker plett i vårt blågule naboland vokste Kristofer opp, nærmere bestemt i Kungsbacka. Da ferden skulle gå videre reiste han likegodt til Alpene, lot håret gro og levde som skiboms der en sesong. 

 

Deretter gikk ferden til sommerbyen og Gyllene Tiders hjemby, Halmstad, der ble det full fokus på studier i informatikk.

 

Som nyutdannet og attraktiv svenske ble Kristoffer snappet opp av et norsk IT-selskap, og flyttelasset gikk dermed videre til Norge. Her ble han i noen år før hjemlandet lokket og han tok en snarvisitt til Göteborg før ferden atter en gang gikk nordover. Nå bor han permanent i Oslo med hus, barn og kjæreste.

 

Dagene til Kristoffer er varierte og har endret seg fra ren utvikling til mer overordnede oppgaver. Dette trives han veldig godt med (så lenge han av og til får lov til å kode litt innimellom). 

 

Han liker å jobbe med andre mennesker, løse problemer, bli utfordra og utvikle gode løsninger for kundene sine. Det å være del av et team som fungerer er viktig og han liker det ekstra godt når alle har funnet sin rolle og gir full gass og tar ansvar. Da flyter prosjektene, tempoet gir god progresjon og kundene blir ekstremt fornøyde. 

 

Når han jobber i team så liker han å hjelpe andre ved å guide dem til selv å finne løsninger på de utfordringene de støter på. Det er den beste måten å lære på, mener Kristoffer. Han er også veldig opptatt av at alle i et team må ha tillit til hverandre. Er tilliten på plass så kan teamet utrette det utroligste. 

 

Det kuleste prosjektet Kristoffer har vært med på har vært å lage nye nettsider for en stor og viktig aktør i den norske kulturarena. Det var et stort og komplekst prosjekt med mange nyanser og mye fokus på detaljer. Alle involverte tok ansvar og det ble et utrolig spennende prosjekt og en god leveranse. Her ble det også oppdaget en helt ny interesse for norsk kunst, arkitektur, design og kulturhistorie.

 

Fun fact om Kristoffer. Han fanget en gang en kveite på hele 38,5 kg. 

Kristoffer Noring fanger stor kveite

 

Kristoffer Noring - LinkedIn

Kristoffer på LinkedIn