pointing-at-computer

Løsningsarkitekt

Har du interesse for problemløsning, programmering, skyløsninger som Azure og sikkerhet? 

 

XLENT består av konsulenter med lang erfaring innen teknologiledelse, arkitektur og systemutvikling samt spesialister innen e-handel, digital strategi og transformasjon. 

 

Ønsker du også å jobbe med interessante prosjekter som gir mening sammen med kompetente mennesker som bryr seg? Da bør du snakke med oss.

XLENT vokser og vi søker flere løsningsarkitekter med erfaring fra større private og offentlige prosjekter.

Som løsningsarkitekt i XLENT vil du ha en sentral posisjon i selskapet og i leveranser til våre kunder. Du vil jobbe tett med kunden, og være den som tar ledelsen i tekniske diskusjoner og til slutt rådgir hvordan vi skal bygge de tekniske løsningene sammen med kunden.

Du vil fungere som bindeledd mellom kunde og teknologi og bidrar i utvikling av løsninger av stor samfunnsnyttig betydning.

 

Vi kan tilby

Et selskap med ambisjoner og med meget dyktige kolleger som vil ta i mot deg med åpne armer.  Vi har en kultur som er preget av autonomi, engasjement og trivsel.

Vi har en partnermodell som innebærer eierskap i selskapet, i tillegg til gode lønns- og forsikringsvilkår. 

Det beste med å jobbe i XLENT er menneskene, fleksibiliteten og den positive stemningen! Hos oss er alle konsulenter. Engasjementet, trivselen og utviklingen til våre ansatte er det som gjør oss XLENT!

 

Vår jobb er å sørge for at du trives!

Derfor lover vi deg at du ikke vil stå stille faglig, at du får de beste folkene rundt deg, at du får jobbe med samfunnsnyttige og meningsfulle prosjekter basert på fremtidsrettet teknologi.

I tillegg lover vi at du får tid til å utvikle deg videre faglig gjennom fagdager, konferanser og kurs. Et supert, mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø med mange møteplasser både på og utenfor jobb.

Vi tilbyr en kultur som er preget av stor takhøyde, åpenhet, humor, ambisjoner, nysgjerrighet og et ønske om å utgjøre en forskjell.

 

 

 

 

350 ANLEDNINGER TIL Å VELGE XLENT

Det er våre ansatte som er XLENT. Når vi ikke jobber i prosjekt, så benytter vi anledningen til å gjøre hyggelige ting sammen.

Hvis dette er interessant så gleder vi oss oppriktig til å høre fra deg!