<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=5737417&amp;fmt=gif">
Skip to the main content.
Bli en av oss
Bli en av oss

Vi er XLENT!

XLENT - vi er XLENT!

XLENT er et nordisk IT-konsulentselskap


XLENT er et nordisk IT-konsulentselskap. Sammen med våre kolleger i XLENT Consulting Group er vi totalt 550 ansatte i Norge og Sverige. I dag finner du oss i Oslo, Ålesund, Trondheim og på femten lokasjoner i Sverige. 

I XLENT arbeider vi sammen med en rekke kunder på tvers av bransjer og sektorer. Vi utvikler alt fra digitaliserte helsetjenester, innovative forsikrings- og eiendomsløsninger, samfunnskritiske mobilapp'er, skyløsninger og digitale tjenesteplattformer.

sverige-norge-xlent-pussel

Vi er med på å forme det nye IT-landskapet

Våre konsulenter har sterk forretnings- og teknologiforståelse og jobber i grensesnittet mellom mennesker, prosess og teknologi. Vi har lang erfaring fra både tradisjonell prosjekt- og programledelse og fra smidige leveranser/organisasjoner, kontinuerlige leveranser og produktutvikling.

Vi fokuserer på solid og fleksibel arkitektur i de løsningene vi leverer, for å gi stabile og sikre løsninger med lang levetid. Vår fokus på kvalitet skal kjennetegne våre leveranser.

XLENT-møte-nettsider

Vår visjon er å skape drømmearbeidsplassen


Vi er opptatt av hele mennesket og er overbevist om at vi alle presterer best profesjonelt når vi har det bra og får tilstrekkelig med utfordringer. Vår visjon er å skape drømmearbeidsplassen ved å bygge selskapet på autonomi, nysgjerrighet og lidenskap.

Vi er flinke til å støtte og bygge hverandre opp og utfordre hverandre faglig. Vi motiveres av å tenke nytt og utfordre standarden for hva som anses for å være godt levert.

XLENT - Kari på vei - bilde

Tjenester

Nøkkeltall

550 ansatte

I Xlent Consulting Group er vi totalt 550 ansatte i Norge og Sverige.

Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ac orci diam. Aenean quis elit a nulla feugiat condimentum. 

Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec ac orci diam. Aenean quis elit a nulla feugiat condimentum. 

Ta XLENT med på laget og skap sterke kundeopplevelser og bygg morgendagens IT-løsninger sammen med oss.

Kontakt oss