Vierxlent01_small

Vi er XLENT!

Quote Ved å kombinere dyp teknisk kompetanse med forretningsforståelse, utfordrer og inspirerer vi organisasjoner til å designe og utvikle løsninger for fremtiden.

 

XLENT Oslo er et norsk IT-konsulentselskap. Sammen med våre kolleger i Xlent Consulting Group er vi totalt 350 ansatte i Norge og Sverige. I dag finner du oss i Oslo og på femten lokasjoner i Sverige. 

I XLENT arbeider vi sammen med en rekke kunder på tvers av bransjer og sektorer. Vi utvikler alt fra digitaliserte helsetjenester, innovative forsikringsløsninger, neste generasjon e-handelsløsninger, samfunnskritiske mobilapp'er, skyløsninger og digitale tjenesteplattformer.

Våre konsulenter har sterk forretnings- og teknologiforståelse og jobber i grensesnittet mellom mennesker, prosess og teknologi. Vi har lang erfaring fra både tradisjonell prosjekt- og programledelse og fra smidige leveranser/organisasjoner, kontinuerlige leveranser og produktutvikling.

Vi fokuserer på solid og fleksibel arkitektur i de løsningene vi leverer, for å gi stabile og sikre løsninger med lang levetid. Vår fokus på kvalitet skal kjennetegne våre leveranser.

Vi er opptatt av hele mennesket og er overbevist om at vi alle presterer best profesjonelt når vi har det bra og får tilstrekkelig med utfordringer. Vår visjon er å skape drømmearbeidsplassen ved å bygge selskapet på autonomi, nysgjerrighet og lidenskap.

Vi er flinke til å støtte og bygge hverandre opp og utfordre hverandre faglig. Vi motiveres av å tenke nytt og utfordre standarden for hva som anses for å være godt levert.

 
Vi er XLENT!
 

350 anledninger til å velge XLENT

Det er våre ansatte som er XLENT. Når vi ikke jobber i prosjekt, så benytter vi anledningen til å gjøre hyggelige ting sammen.