Anders og Andreas med skjerm, xlent_miljø_D01A7376b_001-1

Vi er XLENT!

Quote Ved å kombinere dyp teknisk kompetanse med forretningsforståelse, utfordrer og inspirerer vi organisasjoner til å designe og utvikle løsninger for fremtiden.

 

XLENT er et nordisk IT-konsulentselskap. Sammen med våre kolleger i Xlent Consulting Group er vi totalt 550 ansatte i Norge og Sverige. I dag finner du oss i Oslo, Ålesund, Trondheim og på femten lokasjoner i Sverige. 

I XLENT arbeider vi sammen med en rekke kunder på tvers av bransjer og sektorer. Vi utvikler alt fra digitaliserte helsetjenester, innovative forsikrings- og eiendomsløsninger, samfunnskritiske mobilapp'er, skyløsninger og digitale tjenesteplattformer.

Våre konsulenter har sterk forretnings- og teknologiforståelse og jobber i grensesnittet mellom mennesker, prosess og teknologi. Vi har lang erfaring fra både tradisjonell prosjekt- og programledelse og fra smidige leveranser/organisasjoner, kontinuerlige leveranser og produktutvikling.

Vi fokuserer på solid og fleksibel arkitektur i de løsningene vi leverer, for å gi stabile og sikre løsninger med lang levetid. Vår fokus på kvalitet skal kjennetegne våre leveranser.

Vi er opptatt av hele mennesket og er overbevist om at vi alle presterer best profesjonelt når vi har det bra og får tilstrekkelig med utfordringer. Vår visjon er å skape drømmearbeidsplassen ved å bygge selskapet på autonomi, nysgjerrighet og lidenskap.

Vi er flinke til å støtte og bygge hverandre opp og utfordre hverandre faglig. Vi motiveres av å tenke nytt og utfordre standarden for hva som anses for å være godt levert.

 
Vi er XLENT!
 

550 anledninger til å velge XLENT

#wearexlent er vårt slagord. Når vi ikke jobber i prosjekt så benytter vi anledningen til å gjøre hyggelige ting sammen.