Systemutviklere

Systemutviklere

Vi søker systemutviklere til vårt kontor i Ålesund

 

Til vårt nyoppstartede selskap i Ålesund ser vi etter dyktige utviklere som elsker systemutvikling og som har ambisjoner om å utvikle seg videre. Du er opptatt av kvalitet, best practice og kodestandarder. 

Vi ser etter deg som er nysgjerrige og oppdatert på ny teknologi, som kommuniserer godt med andre og liker å jobbe prosjektbasert og i smidige team. Du har relevant erfaring med å lage gode digitale løsninger og evner å forklare og visualisere tekniske løsninger på en god måte for andre.

Rollen krever en selvdrevet person som evner å jobbe analytisk på tvers av kundegrupper og innenfor ulike teknologiske områder. Du må brenne for gode løsninger, og tenke sikkerhet og kvalitet i alle steg, fra utvikling til produksjonssetting.


Som konsulent i XLENT Ålesund vil du også få en unik mulighet til å være involvert i oppbygging av selskapet og bidra til å sette ditt preg på organisasjonens retning, vekst og utvikling.

 

DINE KVALIFIKASJONER

 • Høyere utdanning innenfor eksempelvis informatikk, data eller kommunikasjonsteknologi
 • God forretningsmessig forståelse
 • Nysgjerrig, analytisk og strukturert
 • Erfaring med moderne utviklingsrammeverk, verktøy og ulike programmeringsspråk
 • Du motiveres av stort ansvar og autonomi, og trives med å få ting til å skje og skape gode resultater i samarbeid med andre

 

VI KAN TILBY

 • Fast stilling i et nyoppstartet selskap med stort vekstpotensiale
 • Utfordrende og varierte oppgaver i et faglig sterkt miljø
 • Faglig utvikling, kurs og sertifiseringer
 • Partnermodell som innebærer eierskap i selskapet, i tillegg til gode lønns- og forsikringsvilkår.
 • Fleksibilitet og mulighet til å styre egen arbeidshverdag og arbeidslokasjon
 • En unik mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag og å bidra til sette kurs i et nyoppstartet selskap

 

VÅR JOBB ER Å SØRGE FOR AT DU TRIVES!

Derfor lover vi deg at du ikke vil stå stille faglig, at du får de beste folkene rundt deg, at du får jobbe med samfunnsnyttige og meningsfulle prosjekter basert på fremtidsrettet teknologi.

I tillegg lover vi at du får tid til å utvikle deg videre faglig gjennom fagdager, konferanser og kurs. Et supert, mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø med mange møteplasser både på og utenfor jobb.

Vi tilbyr en kultur som er preget av stor takhøyde, åpenhet, humor, ambisjoner, nysgjerrighet og et ønske om å utgjøre en forskjell.

Det beste med å jobbe i XLENT er menneskene, fleksibiliteten og den positive stemningen! Hos oss er alle konsulenter. Engasjementet, trivselen og utviklingen til våre ansatte er det som gjør oss XLENT!

Send meg gjerne din CV og en kort tekst om hva som motiverer deg, så kan det være at vi er så heldige å få jobbe sammen med deg i fremtiden!

Kristine Hoddevik XLENT

Kontaktopplysninger

kristine.hoddevik@xlent.no
+47 970 01 285

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Ålesund - Systemutviklere

 

550 anledninger til å velge XLENT

#wearexlent er vårt slagord. Når vi ikke jobber i prosjekt så benytter vi anledningen til å gjøre hyggelige ting sammen.

Xlentare_colage_1200