pointing-at-computer

Teknisk prosjektleder

Er du en erfaren prosjektleder med interesse for metodikk og ledelse?

 

XLENT består av konsulenter med lang erfaring innen .NET og rammeverkene React og Vue.

Ønsker du også å jobbe med interessante prosjekter som gir mening sammen med kompetente mennesker som bryr seg? Da bør du snakke med oss.

XLENT vokser og vi søker flere systemutviklere med erfaring innen .NET, C#, MVC, Azure samt rammeverk som React og Vue. 

Vi ønsker deg som elsker systemutvikling og som har ambisjoner om å utvikle deg videre. Du er opptatt av kvalitet, best practice og kodestandarder. 

 

Vi kan tilby

Et selskap med ambisjoner og med meget dyktige kolleger som vil ta i mot deg med åpne armer.  Vi har en kultur som er preget av autonomi, engasjement og trivsel.

Vi har en partnermodell som innebærer eierskap i selskapet, i tillegg til gode lønns- og forsikringsvilkår. 

Det beste med å jobbe i XLENT er menneskene, fleksibiliteten og den positive stemningen! Hos oss er alle konsulenter. Engasjementet, trivselen og utviklingen til våre ansatte er det som gjør oss XLENT!

 

Vår jobb er å sørge for at du trives!

Derfor lover vi deg at du ikke vil stå stille faglig, at du får de beste folkene rundt deg, at du får jobbe med samfunnsnyttige og meningsfulle prosjekter basert på fremtidsrettet teknologi.

I tillegg lover vi at du får tid til å utvikle deg videre faglig gjennom fagdager, konferanser og kurs. Et supert, mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø med mange møteplasser både på og utenfor jobb

Vi tilbyr en kultur som er preget av stor takhøyde, åpenhet, humor, ambisjoner, nysgjerrighet og et ønske om å utgjøre en forskjell.

 

 

 

350 ANLEDNINGER TIL Å VELGE XLENT

Det er våre ansatte som er XLENT. Når vi ikke jobber i prosjekt, så benytter vi anledningen til å gjøre hyggelige ting sammen.

Hvis dette er interessant så gleder vi oss oppriktig til å høre fra deg!