<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=5737417&amp;fmt=gif">
Skip to the main content.
Bli en av oss
Bli en av oss

Nettsider og CMS


Vi har utviklet nettsider i over 20 år, og har erfaring fra ulike CMS-løsninger som Optimizely, Umbraco, Sanity og HubSpot.  

XLENT Oslo - Ålesund - Trondheim

Vår ekspertise innen nettsider og CMS

Vi i XLENT kan hjelpe deg med både å velge riktig CMS for deg og din virksomhet, samt å sette opp og implementere nettsiden din.  


Vi er gode på å levere skreddersydde nettsider og CMS (Content Management System) løsninger. Med vår ekspertise og erfaring hjelper vi bedrifter og organisasjoner med å etablere en profesjonell og engasjerende tilstedeværelse på nettet.

Nettsider er i dag en avgjørende del av enhver virksomhets suksess. Det er ditt digitale visittkort og et viktig verktøy for å nå ut til potensielle kunder og engasjere eksisterende.  Vi forstår betydningen av å ha en unik og brukervennlig nettside som skiller seg ut i mengden og våre utviklere sikrer at nettsiden er responsiv, rask og sikker.

Utviklerne våre har lang erfaring fra å utvikle løsninger i forskjellige CMSer som Optimizely, Umbraco, Sanity og HubSpot. Alt etter som hvilke behov våre kunder har.

Et godt CMS kan spare deg for tid og krefter ved å gi deg verktøyene du trenger for å legge til, redigere og organisere innhold uten behov for teknisk ekspertise. Vi kan tilpasse CMS-løsningen etter dine behov og sørge for at det er brukervennlig og effektivt.

Vårt mål er å levere CMS-løsninger av høy kvalitet og sikkerhet. Vi er opptatt av å bygge varige relasjoner med våre kunder, og vi er her for å støtte deg også etter at nettsiden er lansert. Vi tilbyr kontinuerlig vedlikehold, sikkerhetsoppdateringer og support for å sikre at nettsiden din fungerer optimalt til enhver tid.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg med å utvikle en imponerende nettside og en effektiv CMS-løsning. Vi ser frem til å være din partner på veien til digital suksess!

Kontakt
Jan Petter Hoel
Jan Petter Hoel
Oslo
+47 995 50 165
jan.petter.hoel@xlent.no
Kristine Stokke Hoddevik
Kristine Hoddevik
Ålesund
+47 970 01 285
kristine.hoddevik@xlent.no
Rune med nøytral bakgrun
Rune Bostad
Trondheim
+47 957 46 902
rune.bostad@xlent.no
Relatert