Samarbeid XLENT Ålesund

Fordeler ved bruk av Sanity CMS

XLENT har gjennom årene jobbet med mange ulike Content Management Systems (CMS) i nettsideprosjekter. En av dem vi har erfaring med er Sanity CMS. Her presenteres en kort oversikt over noen av de viktigste fordelene ved å bruke Sanity CMS.

 Tilpasset innholdsstruktur

Sanity gir deg muligheten til å organisere innhold på en måte som passer til bedriftens behov. Dette inkluderer alt fra enkel artikkelstruktur til nettbutikker som trenger detaljert produkt- og kategoriadministrasjon. 

 

Sanntidssamarbeid

Med Sanity Studio kan teammedlemmer redigere innholdet samtidig, noe som fører til en mer effektiv arbeidsflyt. Dette er nyttig når flere jobber sammen om innholdet. 

 

Full kontroll og tilpasning

Sanity gir full frihet til å tilpasse CMS-løsningen, noe som støtter spesifikke brukerbehov. 

 

API

Innhold publisert i Sanity vises via et API, noe som betyr at du kan bruke det samme innholdet på tvers av nettsider, apper og andre digitale plattformer. Dette gir stor fleksibilitet. For eksempel, hvis du oppdaterer informasjon i CMS-et, vil endringene automatisk reflekteres både på nettsiden og i appen din.

 

Med Sanity CMS får du god oversikt og kontroll over innholdet, samtidig som at du får et CMS som kan skreddersys etter behov. 

Det er mange alternativer når du skal velge CMS. Vi har erfaring med Sanity, Umbraco og Hubspot - alle med sine fordeler. Spør oss gjerne om hvilket CMS som kan passe for deg og din bedrift. 

 

Kontakt