Morten Moen blir leder av XLENT i Trondheim

Morten Moen blir leder av XLENT i Trondheim

XLENT ønsker Morten Moen velkommen som ny leder for satsningen i Trondheim og presenterer en langsiktig visjon for fremtiden med bærekraftige digitale løsninger, kulturskaping og samarbeid.

XLENT fortsetter å styrke sin tilstedeværelse i Norge og Trondheim med ambisjoner om å bli en aktør å regne med på det lokale markedet. For å bygge opp og videreutvikle virksomheten i Trøndelagsregionen, ønsker vi nå Morten Moen velkommen om bord. 

Morten er en erfaren konsulent og leder med nesten 30 års erfaring i IT-bransjen. Han er entusiastisk for sin nye rolle i XLENT og streber etter å skape et inspirerende og dynamisk arbeidsmiljø for sitt team.

"Min erfaring innen IT-bransjen og i Trøndelag har gitt meg en dyp forståelse for regionens behov og potensial," sier Morten. "Jeg valgte XLENT fordi det er et konsern med ambisjoner, langsiktighet og verdier som passer meg. De har også en forretningsmodell som jeg tror på - i tillegg får jeg en rekke hyggelige, jordnære og kompetente kolleger med på kjøpet."

Ved å tilby ekspertise innen programvareutvikling og fokusere på langsiktige relasjoner med både kunder og ansatte, sikter selskapet på bærekraftig vekst i regionen.

"Det blir spennende å bygge opp en ny atmosfære fra bunnen av på kontoret i Trondheim. Å finne rett personer som passer både faglig og sosialt, og skape et bærekraftig, innovativt og dynamisk miljø. Vi håper også å kunne samarbeide og bidra til profesjonelle nettverk med andre selskaper her."

Satsingen på Trondheim er en del av XLENTs ekspansjon i Norge, og samarbeidet med andre XLENT-selskaper i Norge og Sverige er en viktig brikke i den langsiktige visjonen. I nærmeste fremtid vil teamet i Trondheim fokusere på å betjene sine lokale kunder og tiltrekke seg og rekruttere rett kompetanse.

"Vi søker for øyeblikket erfarne fullstack- og backend-utviklere. Erfaring innen maskinlæring og kunstig intelligens er også en stor fordel. Hvis du er nysgjerrig på å være med på reisen, ta kontakt så tar vi en prat!" avslutter Morten.