Orkla

Orkla Health bygger et robust sikkerhetsprogram

Orkla Health bygger et robust sikkerhetsprogram sammen med XLENT Cyber Security

Orkla Health var blant de første kundene til XLENT Cyber Security, og vi fortsetter vårt gode samarbeid for å stadig styrke gruppens sikkerhet. Gjennom et nært forhold til Kjetil Thue, IT-sjef i Orkla Health, har vi levert penetrasjonstester, CISO-tjenester, phishing-kampanjer og cybersikkerhetsopplæring til gruppen og selskapene de eier.

Orkla Health stod overfor flere sikkerhetsutfordringer

  • Mangel på et formelt sikkerhetsprogram: Til tross for grunnleggende sikkerhetstiltak, trengte Orkla Health et formalisert, skalerbart sikkerhetsprogram for å møte økende trusler og anvende det på selskapene de eier.
  • Regulatorisk etterlevelse: Orkla Health måtte overholde bransjeforskrifter, men også forberede seg på NIS 2.
  • Opplæring og bevissthet: Ansatte trenger opplæring for å gjenkjenne og respondere effektivt på sikkerhetstrusler.
  • Beredskap for hendelsesrespons: Orkla Health måtte være klar til å håndtere potensielle cyberkriser med minimal forstyrrelse.

For å møte disse utfordringene tilbyr XLENT Cyber Security en omfattende pakke med tjenester til Orkla Health

  • CISO-as-a-Service: Vi tilbyr CISO-as-a-Service for å gi sikkerhetsledelse på ledernivå. Vår erfarne CISO jobber tett med Orkla Healths ledelse for å tilpasse sikkerhetsinitiativene til forretningsmålene, og sikrer en sammenhengende og proaktiv tilnærming til cybersikkerhet.
  • Generell sikkerhetsrådgivning: Vi tilbyr kontinuerlige sikkerhetsrådgivningstjenester, og hjelper Orkla Health med å utvikle en strategisk veikart for deres sikkerhetsprogram. Dette inkluderer policyutvikling, risikovurderinger, leverandørkjede-sikkerhet og arkitekturgjennomganger for å sikre en robust sikkerhetsstilling.
  • Penetrasjonstesting: Vi gjennomfører grundige penetrasjonstester for å identifisere sårbarheter i Orkla Healths systemer. Vårt team simulerer ulike scenarier med realistiske angrep avhengig av målet, og avdekker svakheter før ondsinnede aktører kan utnytte dem. Detaljerte rapporter og handlingsbare anbefalinger fortsetter å hjelpe Orkla Health med å styrke deres forsvar.
  • Etterlevelsesstøtte: Våre eksperter veiledet Orkla Health gjennom jungelen av regulatoriske krav. Vi gjennomførte gap-analyser, utviklet veikart, og bistod med implementeringen av nødvendige kontroller, slik at Orkla Health oppfyller interne og eksterne forskrifter, inkludert NIS 2-direktivet.
  • Opplæring og bevissthet: Vi utviklet et skreddersydd opplærings- og bevissthetsprogram for Orkla Healths ansatte. Interaktive workshops, phishing-simuleringer og kontinuerlige utdanningsressurser ga ansatte kunnskap og ferdigheter til å gjenkjenne og respondere på sikkerhetstrusler.
  • Cyberkriseøvelser: For å forberede seg på potensielle hendelser, gjennomførte vi cyberkriseøvelser. Disse simulerte scenariene testet Orkla Healths hendelsesresponsplaner, identifiserte forbedringsområder og sikret at teamet var klar til å handle raskt og effektivt ved en reell krise.

Orkla Health

Orkla Health er en av Europas ledende merkevareleverandører innenfor forbrukerhelse. Med en mangfoldig portefølje av produkter som spenner fra kosttilskudd til sårpleie, munnpleie og helseprodukter, betjener deres 1 850 ansatte sine kunder gjennom et multi-kanal oppsett i mer enn 60 markeder. I løpet av de siste 150 årene har de etablert seg som en pålitelig leverandør av høykvalitets, vitenskapsbaserte helseprodukter for forbrukere. 

Kontakt

Kundens ord:

“Cybersikkerhet er essensielt for alle. Tidligere var det å bli hacket eller å møte ransomware som dårlig flaks, men i dag er det uunngåelig. XLENT Cyber Security tilbyr oss et spekter av viktige tjenester, inkludert penetrasjonstesting som, selv i vårt store bedriftsmiljø, viser seg uvurderlig. Det gir oss et øyeblikksbilde som hjelper oss å identifisere og lukke sikkerhetshull mens vi bygger relevante ferdigheter på tvers av våre team, ikke bare i IT.”

Kjetil Thue IT-sjef, Orkla Health