Miljøbilde Fabian Boe På Kontoret Og Ser Rett På Oss XLENT Oslo

Vi er XLENT!

Om XLENT i Norge

Vi er din partner for vellykket og bærekraftig utvikling

Vi er overbevist om at digitale løsninger kan gi ekte verdi til virksomheten, åpne opp nye muligheter og gi selskap et fortrinn i markedet. For samarbeidspartnerne våre knytter vi teknologien tett opp mot hva bedriften trenger. Vårt mål er alltid å levere litt mer enn du forventer. Langvarige samarbeid betyr mye for oss, og vi er her for å hjelpe deg frem til suksess!

Jobb med oss i XLENT

Vår visjon er å skape drømmearbeidsplassen

Vi er opptatt av hele mennesket og er overbevist om at vi alle presterer best profesjonelt når vi har det bra og får tilstrekkelig med utfordringer. Vår visjon er å skape drømmearbeidsplassen ved å bygge selskapet på autonomi, nysgjerrighet og lidenskap. Vi er flinke til å støtte og bygge hverandre opp og utfordre hverandre faglig. Vi motiveres av å tenke nytt og utfordre standarden for hva som anses for å være godt levert.

Kari Forklarer På Tavlen 2 XLENT Oslo

Vi er med på å forme det nye IT-landskapet

Våre konsulenter har sterk forretnings- og teknologiforståelse og jobber i grensesnittet mellom mennesker, prosess og teknologi. Vi har lang erfaring fra både tradisjonell prosjekt- og programledelse og fra smidige leveranser/organisasjoner, kontinuerlige leveranser og produktutvikling. Vi fokuserer på solid og fleksibel arkitektur i de løsningene vi leverer, for å gi stabile og sikre løsninger med lang levetid. Vår fokus på kvalitet skal kjennetegne våre leveranser. Cyber Security står naturlig i sentrum i alt vi gjør. Vi har startet en egen gruppe som hovedsakelig jobber med å rådgi og utføre testing med tanke på sikkerhet.

Sverige Norge Xlent Pussel

XLENT er et nordisk IT-konsulentskap

XLENT er et nordisk IT-konsulentselskap. Sammen med våre kolleger i XLENT Consulting Group er vi totalt 550 ansatte i Norge og Sverige. I dag finner du oss i Oslo, Ålesund, Trondheim og på femten lokasjoner i Sverige.  I XLENT arbeider vi sammen med en rekke kunder på tvers av bransjer og sektorer. Vi utvikler alt fra digitaliserte helsetjenester, innovative forsikrings- og eiendomsløsninger, samfunnskritiske mobilapp'er, skyløsninger og digitale tjenesteplattformer.

XLENT historien

Mot slutten av 90-tallet begynte noe virkelig spennende å ta form – det vi nå kjenner som XLENT. Fire banebrytende selskaper – Crescendo, Datavis, Digiscope og Destinct – dukket opp som unike aktører i markedet, sterke innen hvert sitt område.

Mellom 2002 og 2005 slo Capman sammen disse fire selskapene og i 2005 ble XLENT-merket opprettet!

I 2009 skjedde et spennende vendepunkt da Neqst sammen med ledelsen gikk inn og kjøpte XLENT fra Capman. Dette var begynnelsen på en ny æra, en tid med innovasjon og transformasjon.

I 2012 vedtok vi en ny visjon. XLENT ville ikke bare være et konsulentselskap, vi ville bli et sted der gründere kan trives, hvor desentralisering muliggjør innovasjon og en plattform for enkeltpersoner som ønsker mer.

Fra 2012 til nå har vi vært med på å skape over 20 nye XLENT-virksomheter, fra Luleå i nord til Malmö i sør, Ålesund i vest og Stockholm i øst. Konsernet XLENT Consulting Group ble dannet til det vi er i dag med tre sterke merkevarer XLENT, Differ og Folden.

I 2023 kan vi stolt si at vi har en markedsledende margin, en sterk kultur og lav personalomsetning. Folk trives hos oss og vi er vi stolte av å sette individet i sentrum. Vi omfavner troen på at å gå alene ikke skaper styrke men at vi sammen tar hvert steg, hver dag, i fellesskap er det som bygger vår suksess.

Hvis du er typen person som elsker å utfordre deg selv, som tror på kraften i teamarbeid, og som ønsker å gjøre en forskjell hver dag - da vil du elske å være en del av XLENT.

 

Kom og bli en del av vår fremtid og din!

Alle våre tjenester

XLENT Cyber Security jobber instenst med å sikre løsninger

Cyber Security

Les mer: Cyber Security
Systemutvikler Fabian Boe jobber på PC - XLENT

Systemutvikling

Les mer: Systemutvikling
Det diskuteres løsningsarkitektur - XLENT

Løsningsarkitektur

Les mer: Løsningsarkitektur
CRM og den beste prosessen videre diskutere - XLENT

CRM og Martech

Les mer: CRM og Martech
XLENT lager nye nettsider og jobber med CMS

Nettsider og CMS

Les mer: Nettsider og CMS
Digital tjenesteplattform utviklet av XLENT

Digital tjenesteplattform

Les mer: Digital tjenesteplattform