Utvikler I Dyp Konsentrasjon XLENT Oslo (2)

Umbraco Partner

Vi er stolt over å være en ledende leverandør og sølvpartner med Umbraco.

Umbraco som ditt neste CMS

Vi i XLENT har sterk tro på at gode tekniske løsninger, kombinert med dyktige mennesker bidrar til suksess.  

Våre utviklere har mange års erfaring med flere publiseringsløsninger. De siste årene har flere av oss brukt denne erfaringen i Umbraco prosjekter og har sertifisert seg slik at de nå kan kalle seg Umbraco Mastere.  

Alle bedrifter er ulike og ønsker å fremheve sine egenskaper og merkevare. Derfor skreddersyr vi våre løsninger til å reflektere de spesifikke behov som kartlegges, slik at det din bedrit mottar er en perfekt match for din virksomhet.  

Se mer om Umbraco her.

Hva er Umbraco?

Umbraco er et gratis verktøy, det som kalles for Open Source, og er til for å lage og håndtere nettsider. Det er bygget på teknologien til Microsoft. I dag har mer enn en halv million selskaper valgt å bruke Umbraco som sitt CMS, noe som gjør det til en svært populær løsning for websider og blir sett på som en av de mest pålitelige CMS-plattformene som er tilgjengelig.  

XLENT og Umbraco 

Vår utviklingsprosess fokuserer på å utvikle nettsider av kvalitet, som er sikre, presterer godt og er lette å forvalte.  

Hvordan er det å jobbe som redaktør i Umbraco? 

Redaktører og innholdsprodusenter som bruker Umbraco er oftes veldig fornøyde. De synes det er et godt system å jobbe i og gjør at de kan utføre jobben sin enkelt og effektivt. Her er noen punkter som redaktører ofte trekker frem: 

 • Brukervennlig grensesnitt - Umbraco har et intuitivt og enkelt grensesnitt, noe som gjør det lett for redaktører å publisere, redigere eller slette innhold uten behov for teknisk ekspertise 
 • Fleksibilitet - redaktører har mulighet til å tilpasse layout, design og struktur på sidene, noe som gir dem frihet til å forme innholdet slik de ønsker 
 • Integrerte verktøy - det finnes innebygde verktøy for SEO, bildebehandling og andre funksjoner som hjelper redaktører med å optimalisere innholdet for søkemotorer og besøkende 
 • Forhåndsvisning av innhold - det er enkelt å forhåndsvise endringer før de publiseres, slik at redaktøren kan sikre at alt ser ut og fungerer som det skal 
 • Mediebibliotek - det finnes et organisert mediebibliotek, noe som gjør det enkelt for redaktører å laste opp, lagre og gjenbruke mediefiler som bilder og videoer 
 • Flerspråklig støtte - for nettsteder som trenger å være tilgjengelige på flere språk, gjør Umbraco det enkelt å oversette og administrere innhold på tvers av forskjellige språkversjoner. 
 • Rolletilgang - sikkerheten er viktig, og Umbraco tilrettelegger for tildeling av forskjellige roller og tillatelser, slik at hver redaktør eller teammedlem har tilgang til kun det de trenger 

Generelt sett, takket være Umbracos brukervennlighet og fleksibilitet, finner mange redaktører det å jobbe i Umbraco som en glede, ettersom det gir dem de verktøyene de trenger for å effektivt produsere og administrere kvalitetsinnhold. 

Hva synes utviklerne om å sette opp en Umbraco løsning?

Utviklerne som setter opp systemet har også sine synspunkter som går mer på tekniske aspekter og funksjonalitet. Våre utviklere synes det er gøy å være med å utvikle nye nettsider og da helst også ved bruk av Umbraco. Dette er hva de like ved løsningen. 

 • Åpen kildekode - som et åpent kildekode-verktøy gir Umbraco utviklere full tilgang til koden. Dette betyr at de har full frihet til å tilpasse, forbedre eller endre systemet slik det passer for prosjektets behov. 
 • .NET-basert - siden Umbraco er bygget på Microsofts .NET-rammeverk, finner utviklere som allerede er kjent med .NET at det er smidig å jobbe med. 
 • Utvidbarhet - Umbraco er designet for å være modulært. Dette gjør det enkelt for utviklere å legge til plugins eller utvidelser, enten de er selvutviklede eller hentet fra Umbracos store samfunn. 
 • Dokumentasjon og samfunnsstøtte - Umbraco har et aktivt voksende fellesskap og en omfattende dokumentasjon. Dette gjør det lettere for utviklere å finne løsninger, eksempler eller få hjelp ved utfordringer. 
 • Integrasjon - takket være sitt fleksible API, kan Umbraco enkelt integreres med tredjepartsverktøy som CRM-systemer, betalingsportaler og mer. 
 • Versjonskontroll - Umbraco støtter versjonskontroll ut av boksen, noe som hjelper utviklere med å spore endringer og arbeide mer effektivt i team. 
 • Sikkerhet - Umbraco er kjent for sin robuste sikkerhet og blir regelmessig oppdatert for å takle nye sikkerhetsutfordringer. Dette gir utviklere trygghet. 
 • Ytelse - Umbraco er optimalisert for høy ytelse, men som med alle CMS-er, kan ytelsen avhenge av utviklingens kvalitet og hvordan løsningen er konfigurert. 

Våre utviklere har positive opplevelser med Umbraco, selv om erfaringen naturlig nok kan variere basert på kravene i prosjektet. I vårt utviklermiljø er Umbraco høyt verdsatt for sin fleksibilitet, ytelse og brukervennlighet. 

Hvorfor velge Umbraco?

Umbraco er ikke bare et CMS; det er en kraftig plattform som kan skreddersys for å møte unike behov for alle typer nettsteder. Med en kombinasjon av brukervennlighet for ikke-tekniske brukere og dyptgående tilpasningsevner for utviklere, står Umbraco som et sterkt valg for de som ønsker et pålitelig, fleksibelt og skalerbart CMS. 

Ta kontakt med oss om du ønsker å høre mer.  

Lenke til kundecaser:

Arkitektur

HELP Forsikring

Kontakt