Bærekraftige konsulenter - bærekraftig arbeidskultur i konsulentverdenen

Bærekraftige konsulenter

Det å trives og ha det bra på jobben er noe vi ser på som en selvfølge. Derfor har vi laget konseptet Bærekraftige konsulenter. Dette er vårt initiativ for en bærekraftig arbeidskultur for våre konsulenter. Det er et pågående arbeid, og vi har akkurat startet reisen.

Mikaela Therese Square

Bærekraftige konsulenter - høres det kjent ut?

Kanskje både ja og nei. Alle snakker om bærekraft. Bærekraftige kjøp. Bærekraftig forbruk. Bærekraftig pensjonssparing. Bærekraftige oppskrifter, rengjøringsmidler, transportmidler og skolemat. Sosial bærekraft har imidlertid ikke fått like mye plass. Hvis du tenker på det, har du hørt noen snakke om Bærekraftige konsulenter i virkeligheten? Sannsynligvis ikke - før nå.

Våre fokusområder for sosial bærekraft

Vårt arbeid med Bærekraftige konsulenter tar utgangspunkt i FNs globale mål for bærekraftig utvikling og er tilpasset det som vi kan påvirke innenfor vår egen bransje.

Livskvalitet

Utvikling og personlig støtte

Mangfold og inkludering

Arbeidsforhold og innflytelse

Xlent MGL0700 Web

En tanke å dele

Vårt arbeid for sosial bærekraft er ikke noe vi ønsker å holde for oss selv. Tvert imot ønsker vi at det skal skape krusninger i vannet og inspirere flere bedrifter til å gi sine ansatte best mulig forutsetninger. Vil du hente inspirasjon fra arbeidet vårt og gjøre noe lignende for din bedrift? Vi deler gjerne arbeidet vårt, som er i stadig utvikling!

Marie Sitter Med Dator 1920

Dette er hvordan vi gjør det

Ønsker du å få inspirasjon om hvordan din bedrift kan jobbe med å skape Bærekraftige konsulenter? Vi deler gjerne våre erfaringer! Last ned sjekklisten vår nedenfor.

Gustav Skrattar 1200X1000

Bli en Bærekraftig konsulent

Vi vil alltid bli flere! Ser du etter en arbeidsgiver som forstår verdien av sine ansatte er du velkommen til å kontakte oss. Besøk karrieresiden for å se våre ledige stillinger.

Marie John Square

Ansett en Bærekraftig konsulent

Vi jobber ut fra bærekraftige verdier og bygger sterke og langvarige kunderelasjoner med bærekraftige konsulenter som har bransjens beste forutsetninger og vilkår.