Oslo XLENT Oslo

XLENT Oslo

Om Oslo kontoret

I hjertet av Oslo har vi satt sammen et talentfullt team bestående av både unge entusiaster og erfarne eksperter. Vårt seniormiljø preges av engasjement, stolthet og et ønske om å levere det beste til våre samarbeidspartnere. Hos oss finner du i dag to unike selskap: XLENT Cyber Security og XLENT Oslo. 

Selv om vi opererer som to separate enheter, jobber vi tett sammen og utfyller hverandre med våre respektive spesialiseringer og erfaringer. Dette samarbeidet gjør at vi kan tilby våre kunder en helhetlig tjeneste, hvor sikkerhet og innovasjon innen utvikling går hånd i hånd.

 

Kontakt

Kontor

Parkveien 55 0256 Oslo
Våre fagområder - det diskuteres kode - XLENT Oslo

Våre fagområder

Vi jobber med system- og applikasjonsutvikling ved bruk av en rekke ulike teknologier og plattformer som .NET, mobilutvikling, Vue.js, React.js og mange flere. Alltid med kvalitet og sikkerhet som vårt fremste fokus. Spesielt innen cyber security, er vi dedikerte til å sikre at våre løsninger er robuste og sikre. Vi har dyp forståelse for bug bounty-programmer, hacking, og de nyeste trendene innen cybersikkerhet, og anvender denne kunnskapen til å hjelpe bedrifter å sikre sine produkter og tjenester mot trusler. Ved å kombinere vår teknologiske utviklings-ekspertise med dyp innsikt i cyber sikkerhet, kan vi garantere produkter og løsninger som er både innovative og trygge.

Miljøbilde Oppstart Av XLENT Cyber Security Norway

XLENT Cyber Security Norway

Vi tilbyr beskyttelse mot digitale trusler ved å implementere avanserte sikkerhetsløsninger. Teamet vårt har lang fartstid innen sikkerhetsarbeid og vurderer, overvåker og håndterer sikkerhetsrisikoer, utfører penetrasjonstesting, og tilbyr opplæring i sikkerhetsbevisthet. Vi påser at ved hjelp av vår ekspertise sikrer vi at din organisasjons data, nettverk og systemer forblir trygge og ugjennomtrengelige.

Miljøbilde Diskusjon For Å Løse En Utfordring XLENT Oslo

XLENT Oslo

Vi fokuserer på utvikling av løsninger for samarbeidspartnerne våre. Her er vi en gjeng med senior utviklere som har jobbet innenfor mange industrier og fagområder og som har opparbeidet oss lang og god kompetanse i systemutvikling og løsningsarkitektur . Vi utvikler alt fra nettsider, digitale helsetjenester, innovative forsikrings- og eiendomsløsninger, mobilapper og skyløsninger.

Vi jobber her

Ledige stillinger i Oslo