Inge Pettersen - blir med på laget i XLENT Trondheim

XLENT Trondheim ønsker Inge Pettersen velkommen

XLENT feirer ankomsten av Inge Pettersen, en ny stjerne på laget. Inge er klar for å være med på teamet for å bygge og utvide XLENT i Trondheim. Han tar med seg sin rike erfaring og lidenskap for utvikling.

Inge, en stolt trønder, kommer inn i XLENT med et imponerende arsenal av ferdigheter og erfaring. Han har en mastergrad i softwareutvikling og en bemerkelsesverdig 17-årig karriere hos Sportradar bak seg. I sin rolle der viste han sitt mangfold ved å ha stillinger som utvikler, teamlead, og Head of Engineering Engagement, mens han også tok seg av kontorledelse og integrasjonen av nye kontorer og selskap.

"I årene hos Sportradar har jeg utviklet en dyp forståelse av teknologi og ledelse. Jeg ser frem til å ta denne kunnskapen med meg til XLENT og sammen med teamet her bygge en spirende avdeling i Trondheim," sier Inge med entusiasme.

Det var XLENTs visjon om vekst og kultur som til slutt fanget Inges interesse, og overbeviste ham om at det var på tide med en endring.

"Tanken på å bygge noe fra grunnen av, med en gruppe talentfulle mennesker og en solid organisasjon som støtter deg, var uimotståelig," reflekterer han om sitt valg.

Inge gleder seg til å være med på å skape en arbeidskultur og lagånd hvor hver enkelt føler eierskap og stolthet over arbeidet. Han er spesielt ivrig etter å tiltrekke seg dyktige seniorutviklere, arkitekter, og talenter innen nye teknologiområder som CI/CD, skytjenester, og AI.

På den personlige siden, er Inge en mann med mange interesser. "Løping er min måte å koble av på. Selv om en skade har bremset meg litt, er jeg alltid klar for en lang løpetur," sier han med et smil. Han er også en entusiastisk ølentusiast som nyter å utforske nye sorter og besøke bryggeripuber, en lidenskap han tar med seg på reiser.

XLENT er stolte over å ønske Inge velkommen og ser frem til den energi og dedikasjon han bringer med seg til teamet. Vi er sikre på at hans deltakelse vil være en av nøklene til vår suksess og vekst i Trondheim.

Velkommen om bord, Inge! 

 

Kontakt