Tjenestetilbudet til XLENT Norge

Våre tjenester

XLENT består av konsulenter med lang erfaring innen arkitektur, skytjenester, cybersikkerhet og systemutvikling, samt spesialister innen CRM og digital strategi. Sammen med våre kunder designer og utvikler vi nye og fremtidsrettede digitale løsninger med stor betydning for samfunnet.

XLENT Cyber Security jobber instenst med å sikre løsninger

Cyber Security

Bedrifter og organisasjoner er i økende grad utsatt for komplekse trusler som kan ha alvorlige konsekvenser for omdømme, økonomi og driftskontinuitet. Vi forstår at cybersikkerhet handler om mer enn bare teknologi – det krever også effektive strategier, prosesser og opplæring for å håndtere risiko på en optimal måte. Vårt erfarne team jobber tett med våre kunder for å utvikle skreddersydde, helhetlige og proaktive løsninger som beskytter deres digitale verdier og oppfyller deres unike behov.

Systemutvikler Fabian Boe jobber på PC - XLENT

Systemutvikling

Systemutvikling er metodisk og målrettet arbeid med å lage nye datasystemer eller informasjonssystemer. Vi i XLENT utvikler systemer for store og små bedrifter. Alt fra tunge applikasjoner i store systemer til mobilapper.

Det diskuteres løsningsarkitektur - XLENT

Løsningsarkitektur

Arkitektur dreier seg om å forstå nåsituasjonen, målbildet og kunne se hele bildet. Vi lager løsningsarkitektur med fleksibilitet og sikrer at løsningene spiller sammen i en helhet som ivaretar virksomhetens behov og ambisjoner.

CRM og den beste prosessen videre diskutere - XLENT

CRM og Martech

Et velfungerende CRM-system er en nøkkelfaktor i enhver salgsbedrift.

XLENT lager nye nettsider og jobber med CMS

Nettsider og CMS

Vi har utviklet nettsider i over 20 år, og har erfaring fra ulike CMS-løsninger som Optimizely, Umbraco, Sanity og HubSpot.

Digital tjenesteplattform utviklet av XLENT

Digital tjenesteplattform

I en verden hvor endringene stadig kommer hyppigere, kan teknisk gjeld skape dramatiske konsekvenser. Heldigvis er ikke digitale tjenesteplattformer lenger bare for de store.