Idemyldring På Kontoret XLENT Ålesund

CRM og Martech

Utforsk kraften av CRM og Martech med XLENT. Kombiner kundeinnsikt og markedsføringsteknologi for å skape unike kundeopplevelser og fremme virksomhetsvekst.

Vår ekspertise innen CRM

En velfungerende CRM er avgjørende for å lykkes i dagens konkurransedyktige forretningsmiljø.

Et godt CRM gir deg muligheten til å sentralisere og organisere all relevant kundeinformasjon, slik at du kan få innsikt i kundenes behov og ønsker.

Ved å benytte deg av våre CRM-tjenester, vil du kunne administrere salgsprosesser mer effektivt, forbedre kundeservice, identifisere salgs- og markedsføringsmuligheter, og oppnå bedre kundeengasjement.

Trenger bedriften et CRM system?

Customer Relationship Management-systemer hjelper bedrifter å samle all kundeinformasjon på ett sted, slik at man har ett verktøy for markedsføring, salg og kundeservice. Dette gir fullstendig oversikt over kontakter, organisasjoner og alle aktiviteter ditt firma har mot noen de ønsker å skape en kjøpsrelasjon med. Dette gir deg et strukturert 360* kundebilde, slik at alle avdelinger som har kundekontakt jobber med den samme informasjon om kunden.  

Alle virksomheter som har kunder kan nyttegjøre seg av et CRM-system. La oss komme bort fra å håndtere kundedata i Excel. Det er relevant for alle, både innenfor B2C og B2B.

Hub'er

På norsk snakker vi ofte om moduler når vi skal kjøpe verktøy som vi kan sette sammen. I CRM-verden snakker vi om "Hub'er". En "Hub" er definert som et senter for en type aktivitet og dette er en meget beskrivende forklaring på nettopp hva de forskjellige "Hub'ene" er.

Marketing Hub

Denne "Hub'en" har som mål å hjelpe til med å tiltrekke og engasjere nye kunder ved å lage relevant og personalisert markedsføring.

Sales Hub

Denne "Hub'en" hjelper til med å byggen en effektiv salgsprosess, rettet mot eksisterende kunder og potensielle kunder (leads).

Service Hub

Denne "Hub'en" hjelper med å øke kundetilfredshet i form av strukturert salgsoversikt og saksbehandling, samt legger til rette for selvbetjening og vekst gjennom fornøyde kunder.

Våre systemer

  • Microsoft Dynamics 365 CRM 
  • HubSpot

Vårt Customer Success Team er klare for å hjelpe deg med dine CRM-spørsmål!  

  • Vi hjelper salgsorganisasjoner å bygge effektive og brukervennlige verktøy slik at salgsteamene når sine mål. 
  • Vi skaper personaliserte kundeopplevelser og sikre at organisasjoner evner å få riktig oppmerksomhet fra riktig kundegruppe til riktig tid.
  • Vi bistår servicebedrifter med å øke kundetilfredshet, få mer kontroll og på en strukturert måte identifisere mangler og forbedre sine tjenester.
  • Vi sikrer at koordinering og gjennomføring av arbeid gjøres på en effektiv og rask måte, med mindre tid på administrasjon og mer tid til gjennomføring og økt tilfredshet og lojalitet hos kundene.