Trondheim XLENT Trondheim

XLENT Trondheim

Vi er med fra idé til løsning

Velkommen til XLENT Trondheim, din lokale partner for kreative og innovative digitale løsninger!
 
Vi er et ledende teknologiselskap som er dedikert til å hjelpe bedrifter med å navigere i den stadig skiftende digitale verden og realisere sitt fulle potensiale.
 

Vårt samarbeid med kunder er basert på tillit og gjensidig forståelse. Vi tar oss tid til å lytte og forstå dine mål, slik at vi kan utvikle skreddersydde strategier og løsninger som passer til din virksomhet.

Enten du er en startup som ønsker å etablere en sterk digital tilstedeværelse, eller en etablert bedrift som ønsker å forbedre eksisterende systemer, kan XLENT Trondheim hjelpe deg med å nå dine mål.

Vi er stolte av å være en pålitelig teknologipartner som legger stor vekt på kvalitet, pålitelighet og nyskapning.

Kontakt

Kontor

Krambugata 2 7011 Trondheim
Samarbeid Gir Resultater XLENT Oslo

Våre fagområder

XLENT Trondheim består av engasjerte og erfarne fagfolk og eksperter ubbebfir systemutviking, arkitektur og teknologiledelse. I tett samarbeid med våre kunder skaper vi løsninger som er skreddersydd til akkurat dine behov. Vi jobber med system og applikasjonsutvikling basert på en rekke ulike teknologier og plattformer. Alltid med kvalitet og sikkerhet som vårt fremste fokus.

Vi kan hjelpe deg med

- Integrasjoner og APIer - Prosjekt og prosessledelse - System og applikasjonsutvikling - Bærekraftsdata og ESG rapportering - Forretningsanalyse og forretningsutvikling - Data management, compliance og governance

Ledige stillinger i Trondheim