Fabian Boe I Korridoren XLENT Oslo

Nettsider i Umbraco av sertifiserte utviklere fra XLENT

Vi er en ledende Umbraco leverandør med sertifiserte utviklere.

Umbraco sertifiserte utviklere i XLENT

Vi kan Umbraco CMS

Vi i XLENT har sterk tro på at gode tekniske løsninger, kombinert med dyktige mennesker bidrar til suksess. Vi har årevis av erfaring med publiseringsløsninger og nå har vi brukt Umbraco CMS sammen med kunder. Vi har likt løsningen så godt at flere av oss kan nå kan skilte med tittelen Umbraco Master.

Umbraco og XLENT - en person som jobber på PC

Kort om Umbraco!

Umbraco tilbyr et kostnadsfritt, såkalt Open Source, programvare og er til for å lage og håndtere nettsider. Det er bygget på teknologien til Microsoft. I dag har mer enn en halv million selskaper valgt å bruke Umbraco som sitt CMS, noe som gjør det til en svært populær løsning for websider og blir sett på som en av de mest pålitelige CMS-plattformene som er tilgjengelig.

Tidskriftet Arkitektur i ny drakt digitalt

Kundereferanse - Arkitektur.no

“Digital omstilling er en krevende øvelse. Fordi vi som kunde ikke har den nødvendige kompetansen. Men også på grunn av de endringene i behov og prioriteringer som oppstår underveis i et slikt prosjekt. Dermed er vi prisgitt en leverandør som ikke bare er dyktige på tekniske løsninger. Vi trengte også en konstruktiv samarbeidspartner som kunne fasilitere en fleksibel prosess. XLENT var her et lykkelig valg for oss, da de bistod med bred erfaring, stor kunnskap og ikke minst et engasjement som gikk langt utover den opprinnelige bestillingen når det gjaldt ha å ha omsorg for Arkitektur som produkt og merkevare.” Gaute Brochmann, redaktør Arkitektur

Det jobbes frem nye nettløsninger - XLENT

Hvordan jobber vi?

Veldig enkelt sagt så er prosessen vår slik. Vi starter med innsikt, innhold og informasjonsarkitektur. Hva er det egentlig brukerne er på jakt etter og hvilke behov har de for å kommunisere med målgruppene sine. Deretter har vi en felles visjon for nettstedet og kan bedre forstå hva som skal designes og utvikles. Vi jobber videre i sprinter i samspill med design og deg som kunde. Vi holder jevnlige demoer og får godkjent arbeid som er utført før vi går videre til neste sprint. Deretter holder vi opplæring av redaktører som legger inn innhld før de nye nettsidene publiseres.

XLENT har jobbet med Help Forsikring sin Umbraco løsning

Kundereferanse - HELP Forsikring

“Gjennom XLENTs arbeid med MinSide, har vi sett en merkbar forbedring i kundeopplevelsen. Deres kunnskap om Umbraco CMS og bidrag til gode kundeprosesser har vært sentral i å skape en brukervennlig og sikker plattform for våre kunder.” Anders Vedal, Head of IT & Development, Help Forsikring

Integrasjonsjobbing i XLENT

Integrasjoner

Integrasjoner er noe XLENT utviklerne er gode på. Vi har gjort masse integrasjoner mot gamle og nye kjernesystem og andre systemer. Har du dataen i ett system så klarer våre utviklere å finne en måte å få det inn i et annet system om det er ønskelig. Vi har bygget flere digitale tjenesteplattformer med data utveksling fra API er eller webhooks. Dette er noe vi virkelig kan!

Litt teknisk info for deg som er ekstra interessert

Hos oss handler det om å lage smarte løsninger for våre kunder, og vi gjør det med Umbraco som er basert på Microsofts ASP.NET. Tenk på det som kraften bak våre kundeprosjekter.

Vi bruker C#, et moderne programmeringsspråk som passer perfekt til å bygge solide og trygge applikasjoner. Det er litt som å ha et ekstra sikkerhetsnett; vi vet at det vi bygger holder mål.

Med Visual Studio, som er godt likt av utviklere, får teamet vårt alt de trenger for å kode, finne og fikse feil, og teste ut ideer. Det gjør jobben både morsommere og enklere, samtidig som det gir rom for kreativitet.

Våre ASP.NET-applikasjoner er som helter; de har ekstra styrke for de store, komplekse prosjektene og er superkjappe takket være smart teknologi som JIT-kompilering.

Og vi er utrolig opptatt av sikkerhet. Microsofts ASP.NET gjør at vi ikke må stresse med sikkerhetshull hver dag, i motsetning til andre språk som PHP hvor mye hviler på utviklerens skuldre.

Ved å bruke .NET får vi mer igjen i form av kvalitet og funksjoner og våre utviklere jobber i moderne teknologi og kundene våre får sikre og gode løsninger.

Privatmegleren Kvadrat Applikasjon (1) XLENT Oslo (1)

Web-, mobil- og systemutvikling

Dette kan vi!

Ta kontakt med oss!

Vi har kontorer i Oslo, Ålesund og Trondheim og ellers er vi gode til å samarbeide digitalt. Ta kontakt med Jan Petter om du ønsker en prat. 

Kontakt